RE/MAX Magnum

Magnum – Vaše realitní kancelář

Máte dotaz? Kontaktujte nás na    +420 733 679 901

Informace o zpracování osobních údajů

Správce a účely zpracování:

Vaše údaje, které jste uvedl/a ve shora umístěném formuláři (dále jen „Osobní údaje“), zpracovává obchodní společnost Golden Home Group s.r.o., IČ: 04920449, se sídlem Banskobystrická 819/52, Brno, kontaktní údaje: magnum@re-max.cz (“RE/MAX Magnum”), za účelem vyřízení Vaší poptávky pro koupi, prodej či nájmu nemovitosti.

RE/MAX Magnum bude dále Osobní údaje zpracovávat za účelem přímého marketingu, včetně zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky (e-mailem, SMS) týkajících se nabídky obdobných služeb, ledaže zasílání obchodních sdělení předem odmítnete.

V případě, že jste udělil/a souhlas se zasláním nabídky na hypotéku, bude Vaše e-mailová adresa a telefonní (mobilní) číslo předány ke zpracování hypotečnímu makléři, společnosti RX Finance Services s.r.o., IČO 07395558, se sídlem Na poříčí 1071/17, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 300313, kontaktní údaje: rxfinance@remax-czech.cz (dále jen „Hypoteční makléř“).

Právní základ:

RE/MAX Magnum bude Osobní údaje zpracovávat na základě Vaší žádosti uvedené v on-line formuláři jako nezbytné opatření před případným uzavřením smlouvy.

RE/MAX Magnum bude dále Osobní údaje zpracovávat pro účely přímého marketingu na základě oprávněného zájmu správce, pokud nevznesete námitku proti zpracování.

RE/MAX Magnum a Hypoteční makléř mohou zpracovávat Vaše elektronické kontaktní údaje (e-mail, telefonní nebo mobilní číslo) také na základě souhlasu (pokud bude udělen), který může být kdykoli odvolán dopisem, e-mailem nebo telefonicky. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost předchozího zpracování.

Poskytnutí Osobních údajů je zcela dobrovolné. Vyznačené Osobní údaje jsou však nezbytné pro vyřízení Vaší poptávky.

Doba uchování:

Pokud odmítnete zasílání jakýchkoli obchodních sdělení, RE/MAX Magnum vaše osobní údaje vymaže

Jinak budou Osobní údaje zpracovávány po dobu neurčitou, dokud nevznesete námitku proti zpracování za účelem přímého marketingu nebo neodvoláte Váš souhlas se zasíláním obchodních sdělení.

Práva subjektu údajů:

Máte právo na přístup k Osobním údajům a právo na jejich přenositelnost k jinému správci. Dále máte právo na opravu Osobních údajů nebo výmaz (pokud uplyne účel jejich zpracování, bude vznesena námitka proti zpracování, nebo odvolán Váš souhlas), popřípadě na omezení zpracování.

PROTI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro účely přímého marketingu MŮŽETE KDYKOLI VZNÉST NÁMITKU A OSOBNÍ ÚDAJE BUDOU VYMAZÁNY.

Veškeré své žádosti podávejte prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů.

Dále máte právo kdykoli se obrátit se svým podnětem nebo stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).


Makléři jsou nezávislí podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. Ochranná známka RE/MAX Magnum je provozována společností GOLDEN HOME GROUP s.r.o., IČ 04920449, se sídlem Brno, Banskobystrická 819/52 PSČ 621 00, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 92620, a je součástí sítě realitních kanceláří RE/MAX v České republice.

Číslo depozitního účtu realitní kanceláře je 274385016/0300

RE/MAX Magnum

Zavoláme Vám zpět